Hampus är tillbaka.

Godmorgon Linn's blogg och hennes läsare! Tänkte att jag slänger iväg ett inlägg sisådär nu på måndag morgon så härskapet får lite kul.

Så jag börjar friskna till vilket är rätt nice och min kropp börjar fungerar som den ska igen, dock gör min revben förbannat ont fortfarande och smärtan har spridit sig, inget lite smärtstillande kan lösa! teehee ! Sitter just nu och konverserar med allas våran Maria i Norrköping a.k.a Linn's flicka youknow!

Lite ur mitt ointresant liv! Gick och la mig vid 00:20 men somnade säkert inte först 02:20, fyfan alltså, sen blev jag väckt vid 6 tiden av morsan och jag hade bara sovit ytligt så jag blev vettskrämd, hur som helst, hon gav mig mitt "morgon ritalin" så mitt system sparkas igång lite lätt sen försvann hon! Sedan klockan halv nio ringer väckarklockan så jag beger mig upp och tar en varm dusch, mysigt I must say, fick nästan shampoo i ett av mina små ögon, men det var såg jag till att det inte skedde, rawr. Glider ur duschen och inser att jag inte har så mycket kläder kvar, så det får bli en schtekigt skjorta idag sm är rätt fin, men kanske blir lite kallt, tjocktröjja fixar nog biffen skulle jag tro höhö, sen får det även bli mössa för jag orkar inte kamma och fixa håret idag, jag har dock varit sjuk, och är det fortfarande!

Så, jag har klätt på mig och tagit alla mina godsaker jag ska ta på morgonen samt druckit en Näringsdryck med choklad smak ( Ser du Linn, jag fixade problemet ) Nu väntar jag helt enkelt på att klockan skabli runt 09:45 så ska jag hoppa ut i Stockholms morgontraffik och ta mig till skolan på andra sidan stan, weehoo!



Lilla jag under sommaren när jag och Marias framtida man var i min fagra stad på äventyr!

Thihihhhihih

Asså daaah, jag har gjort största grymma makeovern. Tröttna på det svarta så nu ser ni min nya style här till höger ♥


nae men i vissa stunder kan det allt vara underhållande att leka lite med bilder.

Checka http://www.taaz.com/



Draft: Nov. 28, 2009

Tjingeling.
Nu lånar jag dator en snabbis. Var nyss ute och gick i över en timme med Angie. Ihh jag har saknat min gurka!
Flytten gick väl sådär, snickaren är asfet och lat så allt tar dubbelt så lång tid. Vi har inga dörrar nånstans, inte hellerpå toaletterna då.. Så när unga halvoffriga bygg-killarna kommer varje vardag får man sitta mitt i skottlinjen o kissa. Nåt annat kommer ju inte på fråga. Eller jo, duscha iofs.. Men whatever. hoho

Nu ska jag se klart Elvira, Mistress of the dark. Lite snygg är hon allt?


Time to go ~

Nu går flyttlasset, byebye skarphagen & cya, internet !


!!!

Sitter på landet och kom just på att jag hade ett oöppnat packet, så rev upp det helt enkelt. Det var från veckorevyn, Jag har fan vunnit en tävling! Smink från Maybelline.
Det ironiska är att man skulle skriva om raggningsknep -
jag har aldrig i hela mitt liv ens försökt ragga på någon haha.
Tydligen är jag expert då? Ask me! 


Jag är en man

Varför är många killar så överdrivet försiktiga med tjejer? Tex. när jag brottas med mina machoman-polare vinner jag alltid och tro mig, jag är inte stark. Det är uppenbart att dom inte vågar ta i. Jag menar inte att dom ska slå ner mig, men dra omkull mig ska inte vara något problem. Knuffas lite liksom..

Jag frågade Hampus om detta, och det spontana svaret blev "Det ligger väl mycket i att killar är starkare än tjejer, därför tar alla för givet att de är ömma och svaga. Därför blir de helt enkelt 'mesiga' och tar det lugnare"

Sure, det köper jag. Men om man utmanar och till och med ber om att de ska ta i, knuffas?

"För att det finns en norm som lyder,
Höj aldrig din hand mot en kvinna, eller skada henne
oavsett om kvinnan är med på det, vågar inte mannen göra något dumt."

Och det skulle inte gå att ändra? Liksom, jag förstår ju att man kanske vill vara extra försiktig med en flicka man tycker om, men snubbar jag inte ens haft något ihop med.. att inte dom kan komma igen lite?

"Förhållandevis kan man lösa det utan problem, du kan få din pojk att vara hårdhänt"

Jahopp, så vad finns kvar att göra?

"Feminister kan jag slå dock, de vill ju ha det jämnställt"

Han har en poäng. Tja jag blir feminist!

Fast ändå, come on boys. Om jag ber om det kan ni väl puffas lite? Om jag tål moshpit borde jag ju fan tåla en halv knuff?


[fel bild, men den skapade viss stämning så den får ligga kvar <3 ]


Tävling



Lilla söta bloggaren Foki har startat en tävling där tre personer vinner varsitt valfritt smycke från Cocoo.se! Kul sida med många roliga små smycken, kolla in tävlingen och Foki's blogg på http://www.fokis.se/

Btw får alla hennes läsare 15% rabatt på hela sortimentet från Cocoo.se fram till julafton. Ange rabattkoden: kawaii

Till tävlingen valde jag ett enkelt fint armband jag aldrig tror man tröttnar på, med texten "Love makes the world go round"

http://www.cocoo.se/web/article.asp?artID=5813
ARTIKEL NUMMER:
22813



Linn, Maria och en Vombat.

Hej det är Maria här!
Nu är det så här att Linn min babe, har tillåtit mig att gästblogga.
(sen så såg jag Hampus gästbloggning här så jag ska inte vara värre.)
Men nu till saken ------ >  Linn, Maria & en Vombat!

Jag har när jag varit sjuk suttit bänkad framför Viasat Nature, och när jag satte på den kanalen igår så såg jag ett mycket intressant och inspirerande program om : Tasmanska djävulen.
Nu tänker ni säkert, vad fan är en tasmansk djävul?
Jo det är ett köttätande pungdjur, som endast lever på ön Tasmanien. Den är stor som en mindre hund, kraftig och muskulös. Den har också svart päls, din skriker också som fan, hörs på flera km. Har ett elakt temperament – varav man lätt förstår namnet.

Men i programmet om det underliga djuret från Tasmanien dök det upp massor andra underliga pung djur, vilket ett som jag blev helt kär i.

Det är där Wombat kommer in i bilden.

Som ni förstår är Wombat en slags gnagare, dom är vänliga och söta.
Dom äter växter som andra gnagare, och det är tänkt att Linn och jag ska skaffa en sån i framtiden när vi skaffar en harmonisk lägenhet ihop.  Våran Vombat vill jag ska heta, Kerry King.
Vombater är mellan 70 och 120 centimeter långa och väger mellan 20 och 40 kilogram.
Så vi ska skaffa en stor säng till honom, och en liten kärra som vi kan dra honom i, för han lär vara för fet och tung att bära såå..

Men det var allt jag hade att säga för stunden

// maria


Odium Clothing fashionshow

Den från 2008, kom på att det inte finns någon från 2009 ännu?

Gosh TwiggX.. freakin' hot!

#27

För tillfället är jag riktigt osocial på alla sätt och vis. Hinner inte. Imorn kör vi och jag kommer inte ha något internet på ca 2 veckor, yey.. Färdigpackat och städat nu åtminstone så jag drar till landet om nåra timmar.

Sen så har ju lilla sjuklingen hampus fått gästblogga lite, klart ni gillart! He'll be back.
Hm, kanske ska be honom ta över medas jag är borta?
Kan avslöja att han fortfarande är krasslig anyways.


Kolla mer vad jag hittade bland all skit, jag har tydligen varit duglig på att rita en gång i tiden(y)
Ja, det rä Bill Kaulitz. Jo, jag har varit emo och älskat Tokio Hotel. Visserligen är det ett
bra tag sen. Men joja, jag gillar fortfarande flera av gamla låtarna, Reeden fifan!


Clear Eyes

Jag har bara hört folk som berömmer denna produkt, så för ett tag sen bestämde jag mig för att testa. Min syster bor i USA och skulle köpa med sig två flaskor hem, olika sorter. Det skulle dröja innan hon kom och hälsade på och jag åkte till spanien. Där hittade vi något som hette Ojosbel som skulle vara någon slags motsvarighet fast billigare, klart man är ivrig och testar. Jag tror jag märkte lite, liiite skillnad dom dagar mina ögon var som värst trötta, fast det kan lika gärna varit önsketänkande.. När jag väl fick mina omtalade Clear Eyes blev jag grymt besviken, såg fan ingen skillnad alls. Så hej folket, gå inte på snacket! Det fungerar definitivt inte på mig iallafall.


Hampus Sviniga Resa :

Nu är det såhära att allas våran Linn lånar ut sin blogg till lilla snälla mig så jag kan få berätta lite om hur det är att leva sitt liv med en nypa knorr om baken, alltså Svin Influensan!

Dagens Låt: Exodus - Blacklist ( Härlig Thrash Metal )

Dag 1-5: Okej, till ämnet, jag var 100% säker på att jag inte skulle bli smittat av denna influsensa som media pratat om hur länge som helst om, men som vanligt hade jag fel. Det hela började Fredag den 13e ( Slump? ) att jag vaknar hemma inför en hel vanlig skoldag men min kropp värker, det gör ont i hela min kropp från ingenstans och jag känner hur min kropp också frodas av feber, fy fan tänker jag..

Så det första dagarna var i regel, hemska, kunde inte äta något, låg nerbäddad med 40 graders feber och en dag när jag låg hemma och kollade på tv så somnade jag till och drömde något och när jag vaknade visste jag inte vad jag var, allt jag visste var att jag trodde jag hade gjort något dumt och fin en fet panikångest och blev lite smått galen, feber yrsel gillar vi inte. Kräktes också under dessa dagar.

Så efter 4 dagar tror jag det var så kändes det bättre, jag träffade till och med lite vänner när jag ändå var tvungen att åka in till stan ( Visst jag var helt slut fortfarande )

Dag 5-7 var jag fortfarande helt slut med spenderade mycket tid ute och med mina polare och flummade, fast på den sjunde dagen så sprack min perfekta lilla bubbla, då jag fick en fet feber attack och höll på att falla ihop, jag lyckades tillslut komma hem till min morsa, det var bra helt enkelt.

Dag 8: En otroligt hemsk dag. Under de tidigare dagarna hade symptomen varit:
Feber
Yrsel
Värk i kroppen
Huvudvärk
Hosta
Snorig
Vomering ( Spy )

Det var mer saker men jag har glömt mycket, sen var det även symptom som kom med de andra symptomen !

Hur som helst. Mamma tyckte det var dags att åka till doktorn och kolla hur det egentligen låg till med mig, och eftersom detta var en lördag kunde jag inte besöka min vanliga doktor, utan fick åka till Sabbatsbergs Närakut, vilket blev ett helvete.

Jag satt i väntrummet och hostade sönder och hade feber, jag var helt död i kroppen och orkade knappt hålla mina ögon öppna, jag vänta och vänta och tillslut var jag tvungen att rusa in på toan och ja, spy helt enkelt ( Pinsamt med massor med folk utanför ) och när jag väl var klar kom doktorn, en blond grönjöling som inte vet vad hon håller på med..

Hon gjorde iallafall en simpell koll på mig tyckte att jag LÄT FRISK när jag satt där och hostade lungorna av mig, kokade av febern och hade just spytt... Hon skickar ut mig så får jag vänta för att göra ett blodprov. Jag väntar i hundra år och hade jag inte varit så död jag var hade det blivit hus i helvete, för jag skulle nämligen vara först med att ta blodprov, men vad tror ni händer, folk som har energi och sitter och skrattar och så får gå före mig... Blev sne men var för trött för att orka göra något, vekt..

Tillslut var det min tur att ta blodprov och jag har alltid tyckt det är obehagligt att bli stucken i fingret, det känns knappt men jag gillar inte sticket helt enkelt, hur som helst, denna oseriösa kärring som gjorde detta fick mig bara mer illamående, för hon var så o-professionell, hon borde helt seriöst skaffa ett nytt jobb. Så jag sätter mig och väntar igen tills rookie doktorn roppar in mig igen. Allt jag får av henne är typ ett "krya på dig" och hostmedicin ( Vilket jag och Linn älskar )

So off I go! Till apoteket vid centralen, Schele, ångest över hela skiten där alltså, drar ditt för att hämta ut medicin och denna hostmedicin, fast denna hostmedicin gick inte på mitt frikort så jag fick nöjja mig med min andra medicin och åkte hem. La mig i soffan och ringde Maria och snackade tills min morsa kom hem, thats it.

Dag 9-12-?

Allt började lugna ner sig igen dag 9, bara lite grann men sen började de grövsta hostattackerna jag haft i mitt liv, jag börjar helt enkelt hosta som ett svin, slemm tillkommer. Jag hostar hela dag 9 och sedan under dag 10 så har jag börjat med att hosta sönder mina revben, och det blir värre. Sedan dess har jag hostat och hostat och mina revben gör mer och mer ont, under en av dagens hostattacker tillkom även blodsmak när jag hostade, får se hur det utvecklas. Vi får se hur dag 13 blir, Hampz over and out.

Jag bjuder på stavfel osv, hoppas ni inte bryr er <3 Kanske får ni lite tips och tricks om jag skriver ett till inlägg ;)

Hampus som en frisk person
Hampus den sjuka gästbloggaren ( frisk )



#25

Imorse var jag überhurtig och körde en powerwalk på en hel 
halvtimme innan frukost, sen en portion havregröt. Men där tog
det nyttiga slut. Stressdagar har man inte tid med mat, köpte en
pizza.. Och igår thaimat. Packa och greja somfan, leka snickare
och sen dra till ikea. Skulle bära bort till bilen med mina mega-
muskler och fick ta en tre meter lång sak. Lyckades nocka en
stakars kvinna med den när jag svängde. Kändes dumt men
samtidigt bra för skadeglädjen min pms medför, tee-hee. Och
justja, godis köpte jag också.. bilringar nästa!

Hittade en tråkig t-shirt näg jag packade ihop mina kläder,
klippte till lite och resultatet blev linnet här bredvid. Framsidan
är inte klar för den ska målas på och fixas mer, men ryggen
fick vara med på bild anyways. 

Sen hade jag "tjocka" ögonbryn och hästklutt-tofs idag. Det är jähävligt ovanligt, och tur det.. Tycker nästan synd om dom jag råkade träffa idag, förlåt o oskyldiga medborgare.


Victoria's Secret




Sitter och tittar på bilder och klipp från årets Victoria Secret show för 328472389e gången..
Damn, vem drömmer inte om att ha en sån kropp? Dags att börja träna igen, gå ner i vikt.
Sure att jag inte är tjock men det känns nästan somså nu när jag kan jämföra mig men en
viss person.. Jag är inte sjuk av ideal, men man mår bra av att förbättra. Lite underkläder 
därifrån skulle inte sitta fel heller, någon som känner sig söt och kan ge mig i julklapp?



     




Huve

Jag försov mig till matten, ringde expeditionen, fjäskade och lyckades fixa giltig frånvaro hela lektionen. Booyah! Tog bussen till stan vid 11 för att leta efter min cykel som ännu en gång var spårlöst försvunnen. Återfann den en bit bortanför bibban, fint ställd bedvid en grej längst in. Aldrig att jag kan ha perkerat där. Cyklade ner till träningen sen men på vägen krockade jag nästan med pissen. Hm, idag har jag lärt mig stå på händer hoho. När jag skulle dra frågade xx-ligan om jag ville baka pepparkakor med dem, omg dagens..


Nu var jag nyss och lekte flyttlasse och handlade målarfärg, ska kleta om hatthyllan och skostället till svart. Undrar om man kan ha det i håret också, vilken jävla utväxt jag har fått. Inte orkat platta håret idag heller, min lugg ser smått emo ut.. Enjoy.

morrn?

Sova känns helt omöjligt för tillfället så jag får dygna, ska ha mattelektion om nåra timmar och sen pass på gymmet. Någon som har en energidricka över? Ska hänga på låset till lidl när dom öppnar, måste verkligen ha. Shit. Jag tror jag ska göra kladdkaka. Sov gott ni som kan.


Söndish

Piffade till förmiddagen med att städa ännu mer, mupparna hjälpte till också. Lilo hittade Maria och fick pms, mattes flicka! Iwon var bara söt.

Funderar på att komma lite i form, räkna kalorier och greja. Men frågan är om jag verkligen kommer orka, jag menar, springa till datorn varje gång man ska peta i sig något? Skulle inte tro det. Den dagen jag förstår mig på internet i mobilen i så fall.

Förut var jag hemma hos carro ett tag också med tha gang. Kakorna tog slut och adde hade fixat filmen The Hills Run Red. Den dög helt klart, men ingen riktig favorit. Fast skräckfilm så <3 på den ändå.

Nu måste jag langa datorn, natti


Cha cha bloggen

Idag har jag haft sketakul och städat bort största delen av dagen. Senare drog jag iaf till stan & träffade Anki, mötte Lizz också för att dela ciggpacke, faan vad jag hatar att vara fattig. Har messat slut hela mobilsaldot på tre dagar nu, tur att det snart ä rny månad fan. åfan va mycke jag skriver fan idag fan. Sen orkade jag inte stanna i stan mer, så drog o handlade sen hem. intressant fan ao. Såg slutet på Robinsson karibien också, tror inte riktigt jag gillart..

Men hey, nu ska vi leka seriös bloggare för att kompensera min seriösa text fan. 

Dresscode:

Körsbärshalspand: DIY
Svart bolero med feta armar: Bershka?
KISS, Revenge: T-shirt från marknad, omsydd till linne
Nitbälte: Ingen aning.. finns överallt
Lacktights med 'ormskinnsmönster': JC
Skor: Skopunkten



















Ja, jag menar, Bilden är ju väldigt tydlig också.
Puss


Re: headers förmedlar..

Jag läste ett inlägg en brud gjort i sin blogg häromdan där hon skrev "Jag tycker att Headers typ förmedlar allt.. Det bloggen handlar om, vad för person det är bakom bloggen osv!" så jag ändrade min lite snabbt. Personligen tycker jag att min nya förmedlar framförallt min personlighet, men också mitt väldigt seriösa liv. Skämt åsido, fast jag kände för att sätta dit en ful så jag blir pepp att fixa en riktig. Nej nu blir det promenix med mormor. Pussi

[btw, inlägget hittar du här]


yeezd

Shuluu, vaken här. Igårkväll lekte jag med Tess, Carro, Adde,
Thomas och Ramtin. Partyankan nocka mig stenhårt, sen fick jag 
två nya bilder till min samling. Flera stycken genom tiderna har
nämligen fått den briljanta idén att knöla på sig mina skinnjackor!
Om dom försöker imitera mig eller bara beter sig lite random sådär
vet jag faktiskt inte..
Nu ska vi la se


    


laspaña

Igår träffade jag Teresia och Ramtin, ute var det äckelkallt sliskigt väder så vi höll oss inne. Vi käkade pannkakor och såg filmen Sex Drive - grymt bra faktiskt! Inget för pryda personer, men håller definitivt för min humor. Testade wow också haha.. fan att det ska vara så dyrt! 

Senare drog jag hemåt, parkerade vid datorn en stund och fick den absolut sötaste presenten ever! Det gjorde verkligen min dag, helt jävla obeskrivligt - åh! Ta mig dit...

Anyways, vid ett tiden bar det av mot flygplatsen för att hämta mormor från spanien. Fick mina 'beställningar' - lacktights, ett par jeans, två par jeansleggins och mina älskade jordgubbar som bara säljs på mercadona nere i spanien. Yummie! Men den dumma kvinnan la dem vid min säng vilket resulterade i att jag låg och tröståt halva natten och nu är dem snart slut..


och tillsist - fyhelvete vad trött jag är på min mobilkamera och den såkallade bloggdesignen, det här är ju pinsamt. Har väl gett länken till min blogg till ca 2 pers änsålänge? Puss på er maria & hampus! <3

New Moon

Hallu, sitter här med en kopp av mitt älskade pepparmintste och ska snart
iväg till stan. Förresten har ju New moon premiär imorgon, ska försöka fixa
biljetter till lilla Maria & mig idag. Annars får det bli i början av nästa månad.
Twilight är ju sjukt bra, hoppas uppföljaren är värd priset.

Tyvärr är det en sak jag stör ihjäl mig på, varför har hon munnen öppen precis
hela tiden? Det får henne bara att se trögfattad ut-

 

Har ju snackat om vampire diaries förut, men tänkte tipsa om en film inom samma kategori - Underworld, som jag också älskar. Visst, den är från 2003 så alltså rätt gammal.. men lite av en klassiker för mig! Check it out



Kissin' Bombs

Städade igenom min garderob idag, mäskte att jag nästan hade glömt bort två av mina snyggaste linnen!

Kan verkligen rekommendera Kissin' Bombs (tidigare Vanodorm) som übersnygga designern Malin Erikssons eget märke heter. Väldigt bra kvalité, och sitter som smäck eftersom hon syr dem efter dina mått vid beställning. Har flyttat
till Berlin, men fraktar hit.
Hon säljer också extensions till bra priser.





Första korsett-linnet är mitt, och även sista Kiss-linnet här bredvid.

www.myspace.com/kissinbombs

www.vanodorm.blogg.se

www.vanodorm.bilddagboken.se


/*&%"@

Nu har jag hunnit bli förbannad.
Varför gå och sprida ut fler rykten? Jag trodde faktiskt du hade kommit över hela grejen, det är fan 1,5 år sen. Svartsjuka, eller vad är det frågan om? 'Stog och mös' - jag skulle fråga honom en sak, men volymen var så jävla hög att jag var tvungen att skrika i hans öra. Håhå jävlar i havet, det kallar jag mys! Sen då? Jo, jag gav honom och de andra en kram hejdå och drog hem med en annan brud? Men ändå lyckas ditt snack, fattar inte hur folk kan tro dig på en sån liten grund? Herregud.. tack till er som frågar mig åtminstone.


mooorning


 Hittade asgamla bilder på farsans dator från när jag skulle testa att klättra.. 
 liten och osminkad, men fan minen på den första? fett kaxig hahha
        
 Ska röra mig tillbaka mot stan strax, måste städa lite
 hemma för imorn kommer det besök från spanien.
 Kanske hög tid att börja flyttpacka också? Det är trots
 allt mindre än två veckor kvar tills flytten.
 Ska bli så jävla skönt!

tuesday

mötte Marre, drog till maxi och käkade billig korv. Regn & slisk = lockigt hår, så efter det bar det av till svärtinge. Slappa, toast och mer vampire diaries, myes!
Drog hem vid sjutiden, hjälpte till med lite flyttbärning och sen hängde jag på Annika & Thomas långt utav helvete ut i skogen till typ vikbolandet. Lilla Evita fick följa med och bor numera där. Rörde mig hemåt vartefter, packade och just nu sitter jag hos farsan på landet. 

               
Sötaste Maria <3


ay caramba

Daaamn vilken träningsverk jag har  i röven från capoeiran igår, helt sjukt.

Är hemma en snabbis, ska strax dra ner o träffa marrebarre vid bibban. Ska bussluffa litegranna hoho.

Grejade fluff idag, längesen.. Vetefan vad jag trivs bäst i egentligen - slick vs. fluff? hm..


bus

Märkte förut att jag till och med är för blek för min foundation nu, trots att jag fick hjälp på kicks att hitta den ljusaste dom hade i icke rosa-ton. Så, dax att bli lite brun!


Dove SummerGlow
Helt klart min favorit, gör inget om man råkar kleta på ojämt eftersom det blir så pass lite i taget. Köp för 'normal to darker skin', annars blir effekten väääldigt liten. Något seg att torka in, men luktar inte lika skumt som så många andra bus.
Kostar ca 50:- på vanliga ställen, 25:- på Rusta.
En räcker till runt 8-10 gånger helkropp.




Nivea Self Tan Spray
Bli brun snabbt somfan! Efter 3-4 dagar blir man dock fläckig när det börjar gå bort, det lossnar som ett lager.. Inte värst snyggt, så måste hållas efter typ var tredje dag. Spray är sjukt mycket bättre än kräm, metallflaskan fixar jämn spray men plastflaskan måste man pumpa. Metall är helt klart bättre, men dyrare.
Kostar ca 80-90:- och räcker till 3-4 gånger.




Nivea Self Tan Face Creme
Vilket skämt, speciell för ansiktet my ass. Dom har bara gjort en mindre dyrare så folk ska köpa mer. Man blir fläckig och får finnar utav helvete, helkass. Komme rinte ihåg vad den kostar, men definitivt inte värd priset!


DIY

Nu har jag varit i skolan, handlat mat och sen på capoeira, fuck va trött jag är. Fick för mig att duscha hemma istället och när jag väl kommer hem har fastighetsskötaren stängt av varmvattnet - jähäävlar va härligt!
Såg en gubbe med hitlermusche påvägen hem också.

Resten av dagen får bli hemmadag. Har fixat två johan falk-filmer som blir av ikväll, inklusive pizza. Innan dess ska jag pimpa lite kläder, langar bild på två av senaste..

 

Offrade ett av mina nitbälten och pillade fast nitarna på ett par svarta H&M-tights istället, och legginsen till höger har jag bara trashat sönder lite(lilla bilden är på hur dom var före). Det senare är väl inget nytt, men jag gillar faktiskt dom svarta.


måndag..


Igår tog jag bussen till svärtinge för att träffa maria, det var fan på tiden! Har knappt sett av henne på 2 veckor. Kollade nån film, käkade hennes älskade toastisar & polska kräftstjärts-karameller.. Ses nog på tisdag igen om allt går som det ska, vi får la se.

Så, gillar man Twilight? Vi kollade på en relativt ny serie – Vampire diaries. Definitivt värd att kolla upp. Påminde lite väl mycket om Twilightfilmen i början med liknande inledning och karaktärer till och med: brunhårig tjej som maskulina vampyrsnubben kärar ner sig i, han är mystisk & ny i skolan och hon blir nyfiken över hans mörka hemligheter etc. Men blir bättre vartefter och jag ska lätt se mer av den.

Nu ska jag fixa mig o dra till skolan,
puss


gimme

Morning, förvirrad flicka vaknade nyss. Undrar om det bara var så att jag drömde.. hm. 
Pms somfan har jag i alla fall och känner ett enormt ha-begär. Framförallt känner jag att jag har suktat tillräckligt länge efter dessa underbara skapelser här nedan, någon som känner sig generös nog att ge mig 2700 spänn lite sådär? Tänkte väl..





Några par till fick komma med.
Ärligt talat.. ååååhh!
Någon kan väl åtminstone vara hygglig och ge mig ett jobb så jag kan fixa ny lägenhet? 4000:- i månaden klarar jag mig väl på i värsta fall. Gärna lite mer till skor men, jaa..

Vad jag hittar på idag återstår att se, ska städa ordning lite och fixa mig nu.
Catch ya later!

Das Papst und das Segeltuch

kunde ju inte bara sitta hemma och lipa igår, så drog till ramtin & träffa tess, påven, carro, thomas & partyankan, chillfesta lite.

Sov bort halva dagen, vaknade och fick för mig att testa att bada i mjölk [+ fil & vatten] och somnade om däri. Det skulle väl vara bra för hyn men ja vetefan, jag tror jag mest bara luktar skumt, får ta en dusch till.

 

Ae nu ska jag städa hos mina tre små chillor jag har kvar, sen ska fan svulla godis och kolla film. Är totalt opepp.


R.I.P

I fredags morse hade vi då tid hos veterinären eftersom flera av mina små chinchillor dragit på sig en skyjävla sjukkdom.. De friska är så klart kvar här hemma och så mina favoriter tills fredagen, jag inser först nu att jag varit blind och förträngt att de blivit sämre, så jävla hemskt.....

R.I.P

Ragnar
Bitska råttjävel, jag kommer tillochmed sakna dig. Vi var lika du och jag, tänk va mysigt vi hade det i Ektorp trots allt. Du spred glädje genom att hugga oskyldiga människor som ville klappa, men vi behåller det som våran grej att du alltid kröp fram och satte dig intill mig vid gallret när jag sov på soffan. Om det var tillgivenhet eller för att kunna ta chansen att bitas om jag skulle råka rulla alldeles för nära vet jag väl inte.. Men vi håller på det första! Sussa sött Nuppi <3

Råttigan
Lilla Stuart som jag fick när jag bara var 10 år, sjukt hur fort tiden har gått.. Gammelgubbe, tack för att du stått ut med mig i alla tider när jag sökt tröst. Hur flänging och dampig du än var annars kröp du ihop hos en när man var ledsen. Vila i frid älskligsjottan, bevara mina hemligheter väl <3

Corona
Tjockisboll som blev Best In Show gång på gång på gång, du var alltid snyggast min lilla vovve! Hur man kan vara så kaxig när man är så himla liten är svårt att förstå, tillochmed på pälsfarmen där vi hittade dig i Danmark för så länge sen. Sov gott älsklingsboll, fortsätt vara allt och lite till <3



Teddy
Lilla Bär med sina aprikosöron, det är dig jag känner mig som mest taskig mot.. Vi skulle låtit dig få sova långt tidigare, men sålänge det fanns minsta chans kvar tog man den. Förlåt, och tack för att du var så underbar tiden som gick. Kill på magen snutt, ha det bäst <3



Emser
Min första bebis som blev till av en slump och oerhört speciell både tack vare personlighet och uppfödning med nappflaska som bebis. Din lilla skitunge, hur fan ska jag klara mig utan dig? Det finns inte mycket jag skulle låta bli att göra för att få dig tillbaka.. Se till att ha det bra nu, annars kommer jag efter dig ska du veta. Älskar dig mest av alla min egen lilla bebis, vi ses snart igen <3





torsdag II

I tordags var jag på kammarn då, drog dit med Sam & Haag. 
Senare hittade jag en hel massa gamla godingar, Victor, Micke, Baw, Arma & er andra också ofc. Fan va jag har saknat er!

Candy Kane körde sitt sista gig iaf och helt sjukt va ont i nacken jag har nu. Ramlande på arslet i moshpit sen, tappade mitt högt älskade armband men whatever, sjukt nice kväll ändå.

Blev bara nåra kassa mobilbilder, lägger upp en halv


torsdag

Hallu,
Kom precis hem efter att ha varit ute och övningskört nåra timmar. Gick väl sådär, motorvägar är inte riktigt min grej.. Nya köket till lägenheten är på ingång så ska sticka dit nu, sen blir det spelning. Farbror rg var bra länge sen så det ska bli nice! Hoppas jag kommer ihåg kameran va.
mjau xx

plupp Tradera


Åhh jag älskar tradera, fick hem ännu ett linne igår. 50 spänn med frakt, sug på den! 
Problemet är att det är mycket kortare än vad auktionsbilden visade, och då är frågan vad jag ska ha under.. Magen ser big mama ut plus att jag kommer frysa somfan om jag går ute med den och kort jacka. Hjälp?


Mobilkvalité, hm..

Ny blogg

Kände för att fixa en offentlig blogg, och här har ni då resultatet.
Designen suger men den får ni leva med ett tag till. Jag & morsan håller precis på och ska flytta, så inget photoshop är tillgängligt. Och angående namnet - haha! Kort sagt var det här nog egentligen helt fel dag att börja på en ny blogg, noll fantasi och fan vad gnällig jag är.
Puss


RSS 2.0