lucky one

hohoo - jag fick fyra trisslotter & vann på tre av dem. Visserligen bara 125 spänn, men inte illa!
Annars har jag fått presentkort, och en potatis inlindat i massa tejp: Jul är Kul och Tomten är Ful. God Jul från Peter! förra året en clementin i mjölkpaket, alltid lika spännande <3
Sen käkade jag flera skivor skinka, lite slemmig men den gick ner. Efter det upptäckte vi att vi hade tagit fel i hyllan och köpt en rå skinka.. Fan. Thi. Jag mår illa.. 
Halva Anna och halva Kalle Ankas jul fick det bli, vad ska man säga.. Det blir Kalle nästa år.

Förövrigt tycker jag julen är ganska onödig.
Nu ska jag ut,
miau xx


Xmas

morning!
God Jul och allt sånt, jag är hemma nu sen.. ungefär ett dygn?
Jodå, det kan vi snacka mer om en annan gång.
Hann förresten aldrig skriva grattis till Maria här på bloggen, men igår skramlade jag fram lite pengar och drog hem till henne och gratta. Hon fick en mini plattång med diamanter haha. Jag fick tårta, julskinka och Ofelia. Gosh, jag vill ju fortfarande ta med henne! Snacka om sötish liten tjockis-kisse, phhr. Och pengarna behövdes inte sen, för bussföraren Go'Jul-bjöd mig på resan. Puss på den!

Idag ska jag då först till landet med Peta & Paulina, och senare ikväll tillbaka till stan och träffa Ramtin. Carro & Adde också. Plus kanske Maria & Natta, vi får la se.

[Typ här hade jag tänkt sätta en bild på mig i tomteluva, men jag hittade inte kamerasladden.]

Nejmen nu ska jag dra till Media Markt och inhandla ett nintendo wii.


Nemi

Hepp, tanken var att jag skulle
mosa in nemiserier då & då,
men min blogg är för smal.
Sure att jag kan göra den
bredare, men det blir fult. 
 






- klick -

Grattis Maria !

Stort grattis till Maria på födelsedagen, hoppas du har en otroligt bra födelsedag idag! I present får du bland annat detta, att jag uppdaterar bloggen och så ska du få mitt foto på Peter i In Flames som även är signerat av honom! Varför hålla det hemligt? Roligare om du får veta det nu !

Julafton imorgon, lycka till alla jul fanatiker.

Back in Track.

Jag gör detta för Marias skull nu! Jag har varit seg under de senaste dagarna. Så låt oss uppdatera.

Okej, som vi vet så umgicks jag med Västerås grabbarna under Fredagen, hur som helst, efter mitt senaste inlägg där jag skrev något intresant så drog jag ut till Poolhuset, fixade lite mat, lirade backammon och tog det lugnt, inte visste jag vad som skulle ske?

Så Vizz ringer mig och jag taggar och möter honom och vi chillar lite, drar till Retro och dricker lite bärs och ringde några polare som var på ett annat ställe, så vi drar dit tänkte vi, men vi blev ej insläppta! Så efter en paus för en Burn och sånt så drar vi till Retro igen, Vizz drar in pengar på Jack Vegas maskinerna och tack vare dem fick han en fylla den kvällen, good show. Vi dricker våra öl, umgås och väntar på 1 polare till oss, som tillslut kom till Retro och drack lite bira med oss. Vi träffar på lite random folk som vi snackade med, bland annat Sveriges Charlie Harper, lycka till nu! Tillslut ringer det på min mobil, Västerås grabbarna är klara! De hookar upp med oss och vi dricker tills stängning klockan 02:00, men detta var ju bara början.

Jag och Västerås pojkarna lägger på ett kål upp till mig och hämtar en flaska Explorer som de har inhandlat, äckligt skit.. Så vi hämtar den och drar och möter upp min polare igen, vi käkar mat och drar hem till Vizz och fortsätter kröka. 06:30 har Västerås fått nog och vill åka hem, så de gör de, jag och mina polare fortsätter lite till och ger upp vid 07:30 eller något, kommer inte ihåg, kvällen blev som den blev, men jag somnade inte först 13:00 eller så, fyfan.

Synd att jag gav pojkarna från Västerås lite fel intryck bara. Här får ni en bild på Andreas från Västerås och migsjälv, ser ut som ett svin, vettefan vad jag gjort.. Men våran emo sitter där.



Så efter detta äventyr på Fredagen och inpå Lördag så vill jag inte gå in på detaljer, kan ju bara säga att Lördagen sov jag hela dagen, kvällen inpå söndagen och vaknade på helt fel sida, shit. Gick upp för sent och var för arg, slutade med att jag satt på rummet hela kvällen innan jag gick och la mig och spelade Diablo 2 med Milton, great fun haha! Så tack vare Fredagen var jag utslagen 2 dagar, Nej Tack!

Iallafall, dessa 2 dagar satte sina spår, jag bestämmer mig för att inte gå till skolan på Måndagen?! Skärpning nu alltså, så jag går upp 16:30, börjar bråka med min far och blir utslängd, bra start på veckan, så åker hem till mamma, där jag alltid är på måndagar, och hon var rätt arg på mig så vi pratade inte så mycket över huvud taget, det är löst nu.

Tisdag, jag går upp, gör allt det vanliga jag gör när jag vaknar i tid, förutom att uppdatera bloggen idag, skyller på helgen, angående min slöhet alltså. Åker mot skolan. Eftersom jag inte vet hur mycket pengar jag har kvar efter helgen så måste jag ta reda på det. .... 28 KR .... flyt! Precis råd med en stor latte på 7-Eleven, underbart med kaffe.

Kommer hur som helst till skolan, där vi har en dator lektion från 09:25 - 11:10 där vi gjorde absolut inget, lyckat. Sen har vi lunch, äcklig mat igen, woho, precis det man behöver innan 3 Timmar Fysik och Matte, klarade inte av resten av dagen, var tvungen att dra hem, riktigt dåligt av mig, men det är sista veckan trots allt. Så åkte hem till Pappa och löste det problemt. Sen har jag inte gjort så mycket mer idag. Var ute en sväng och gick hem och vilade och sedan fixade jag mat.

Sen i allt detta kaos så började jag göra något kreativt, jag blev sugen på att lira gitarr, men klockan var runt 21:30 och jag ville inte spela akustiskt, så jag drog ut mitt headset, kopplade in det i min Line 6 Spider IV stärkare och började lira, helt underbart. Kvällen projekt blev Metallica's coverlåt Am I Evil? Och jag är rätt nöjd med mina prestationer. Lirade den rätt mycket för ville lära mig den låten vid just detta tillfälle, men lirade massor med annat också! Fortsatte arbeta på mina Riff jag skapar, fast har fastnat lite just nu, aja, sådant som händer. Så lirade till typ 00:00 eller något, då jag körde en inkoppling in till datorn och använde mina kunskaper och fixade så jag kunde spela in direkt till datorn från förstärkaren på första försöket, jag är rätt nöjd där med.

Nu har jag väl ändå kompliterat för dessa dagar jag inte bloggat va Maria? Tycker du inte jag har det? Jag avslutar med att rekommendera ett bra band jag lyssnade mycket på förut!

3 Inches of Blood !




galet

Är helt slut så uppdaterar senare eller imorgon.

Fredag.

Fredag och shit. Gick upp vid ett tiden och gjorde mig iordning innan jag drog ut och hookade upp med Västerås grabbarna, lilla emo Ante och hans polare, trevlig prick. Vi drog till Musikbörsen och lirade lite gitarr och så, sedan drog vi och tog en bira sisådär vid 15 tiden.



Vi drog tillbaka till Musikbörsen och där träffade vi Peter Iwers från In Flames ! En riktigt galt alltså, och väldigt trevlig! Fick mig en autograf samt en bild med honom, mycket nöjd. Nu ångrar jag som fan att jag inte skaffade biljetter till deras konsert.



Nu är det dags att lira lite mera gitarr innan man drar ut en sväng och väntar in the crew inför utgång, blir nog en trevlig kväll. Fyfan vad jag ser ut på denna bild haha, helt retarded!


¡Viva la España!

For mycket sol men anda blir jag knappt brun. Maste lida av kronisk vithet.. Spanjorerna daremot tycker det ar svinkallt ute och gar med jackor medans jag svettas halvt ihjal i mina trojor. Deras vinter ar som varan sommar, fast utan regn o moln. "My god.. You're brave!" fick jag hora nar jag skulle ut och sola i bikini.
Gatt ner i vikt har jag ocksa, aven om jag ater ute nastan varje dag. Angaende jobb ser det inte positivt ut, men spanska har verkligen blivit helkass.. Sa jag skiter faktiskt i det har, kommer hem efter jul igen. Spanien var inte alls min grej.

Forlat om jag skriver konstigt ocksa, men äö gar att fa till efter lite pill, men inte dendar andra. ºa aº ..  ADGSGFGJHGJJ´ MITTEN

Men jao, nagot har jag iaf lart mig - att jag ska sluta vara sa impulsiv.
Nu gar tiden strax ut, Feliz navidad o allt sant!


Ice Cold Beer.

Fredag imorgon, det skall bli nice tror jag. Ska möta upp en polare samt hans kompis imorgon kväll efter In Flames konserten och då jefflar skall det bli trevligt! Sen gå på äventyr efter en bra rock krog eller club, vi får se hur det blir.

Ännu en dag av konstant trötthet och utmattning men jag vill inte sova ännu och imorgon är det Lucia bullshit i skolan, alltså så är jag ledig, har ändå andra grejjer att fixa under dagen så jag är glad att slippa delta under denna enormt tråkiga akt.

Måste hylla min Finska kompis Jannes Fender Telecaster.



Övade själv en del gitarr idag, kan ju visa hur min Epiphone Les Paul Standard ser ut!



Nu sitter jag och lyssnar på lite Rush, jävligt bra band för övrigt.


Onsdag.

God eftermiddag. Dags att skriva lite och kan börja med att min fars morbror har gått bort, så ty du skall vila i frid Stig.

Anledning till mitt slöa beteende igår var att jag gick och la mig när jag kom hem, sen åt jag middag vid typ 22 tiden och gick och la mig igen, slött. Oavsett hur utvilad jag var i morse så försov jag mig ändå! Bladade till skolan och kom t.om försent till Svenskan, sen satt jag trött med mat koma så jag åkte hem istället, lyckad dag! En lektion blev det iallafall.

Hur som helst så sitter jag nu hemma i min underbara soffa, jag löper stor risk av att somna i den, vilket är skönt. Alla som någonsin suttit eller legat i denna soffa har påpekat hur skön den är, och ja det är den, kanske har du turen att pröva någon gång?

Har även lagt tassarna på konstiga cigaretter ännu en gång! Min syster donerade snällt ett paket Marlboro Limit Edition ifrån Kina och en av mina vänners mor donerade snällt cigaretter från Ukraina, och båda dessa märken är helt okej faktist, tummen upp, men Camel förblir bäst.

Min Zippo är även back in action, awesome.




Hej.

Har lite skrivkramp just nu och för mycket annat i fokus! Jag uppdaterar imorgon eller eventuellt senare ikväll, hej sålänge!

Godkväll

Snart är denna dag slut och även jag är helt slut. Varit en speedad dag och har varit i full gång tills bara några timmar sen, och när all energi så blir jag en zombie ! Vart för mycket kaffe idag alltså, ojoj, vart helt hyperaktiv vilket jag inte blivit av kaffe på väldigt länge.

Mitt i allt detta måste jag tacka Saul 'Slash' Hudson för att han hyllar min idol Dave Mustaine i sin bok, Tack Slash! Skall citera vad Slash skrev i hans bok vid tillfälle.

Snart är det dags att sova, detta är bara en liten snabb update.

Megadeth.



Jag tror jag dör! Megadeth, Slayer och Testament i en och samma turné ?! Alltså jag dör! Tänk att se dessa tre Thrash band live på en och samma kväll, det är fan en huge orgasm så det bara skriker om det! Tre av mina favoritband alltså, fan! Skulle göra vad som helst för att åka till Amerika och följa deras turné alltså, detta är ju helt sjukt.

Längtar som fan tills de kommer till Sverige igen, kommer klippa plåtar till deras konsert direkt då alltså.

Efter att jag sett detta måste jag fan hem och lira Megadeth på gitarren så fort som möjligt, det är fan ett måste. Kanske bemästra Symphony of Destruction en gång för alla ?

Nu sitter jag i skolan, det är kefft, har engelska.. Kanske ska borde skriva på engelska? Nejdå, hejdå.

Måndag!

Nu är det Måndag igen, tagga till folk! Är det inte underbart?! ...

Väckarklockan ringer och jag somnar om, vaknar en kvart senare och tror jag har försovigt mig! Så jag rusar upp och in i duschen och börjar duscha, och vid detta tillfälle inser jag en sak, jag börjar in 09:30 och är försenad, utan jag börjar 10:35 och har hur mycket tid somhelst på mig! Men nu var det försent, så jag körde på mitt lilla missöde, hah. Bara att göra sig iordning lite snabbt, dricka en näringsdryck som smakar wierd och ta lite andra små "godsaker" hurr hurr hurr.

Så helgen blev ju helt lugn helt enkelt, även söndagen. Jag såg förövrigt två bra filmer igår! Började med att kolla på Pandorum. En sci-fi rulle som var mycket bra tycker jag. Otroligt bra skådespeleri och miljöerna var mycket härliga, den var lätt att förstå och var inte lika förvirrande som filmen Moon var, fast den var ju väldigt mycket annorlunda. Rekommenderar denna film starkt.

Sen såg jag även Event Horizon, en gammal sci-fi rulle från 1997, så den har några år på nacken, men är även en bra film! Inte riktigt min smak, lite väl konstig men man borde ändå se denna film. Kul att se Laurence Fishburne i en av hans tidigare roller, plus.

Nu är det väl bara att vänta tills det är dags att åka till skolan och ha Matte C, kan det bli roligare? FY fan vad jag inte orkar med den lektionen alltså, men måste vara där och lära mig något och få närvaro, denna dagen är så onödig dock..

Sen för att lägga lite grädde på moset så är ju alla så galna över julen nu!

Men jag ska ger ER en tidig julklapp, en gammal bild på Linn och Maria!




Gah!

Jag uppdaterar om några timmar !

Javisst.

Mitt i natten skall vi tala. Sitter i skype med Bengin just nu och snackar om allt möjligt skit, är sugen på att se någon film, men vet inte vad. Varit en helt slapp helg alltså, nu har jag bara söndagen kvar att vila innan man måste lida genom skolan en vecka till.

Fredag kommer Ante från Västerås, några öl efter han varit på In Flames blir det minsann, ska bli kul att träffa honom.

Har varit på fett dåligt humör idag, och är det fortfarande, sen att man har hur tråkigt som helst gör ju inte saken bättre direkt, hoppas på att lite sömn kan fixa detta problem.

11 December: Andreas kommer till Stockholm, han skall få se på ett och annat.

18 December:
Bengin kommer hem från England i några veckor, inte träffat kurden på ett halvår.

Lovet:
Östersund så fort jag får chansen.

Undrar hur det går för Linn i Spanien...

Brist på saker att skriva nu, hejdå.


Lördag!

Nu är det alltså lördag och dagen började inte bra direkt! Anyhow ... Eventuellt ska man ut ikväll, krogen kanske? Får se, tror inte min kropp är redo för att kröka riktigt ännu, så jag väntar nog ett tag till, men träffa polare ska jag fan göra, blir galen annars.

Har hur ont som helst i ryggen nu också, råkade lyfte några soffor fel igår klantigt nog, men det är ingen fara, hö hö hö, känner mig som en gammal gubbe!

Måste rekommendera Peter Frampton - Do You Feel Like We Do ( Live ) . Otroligt bra låt på 14 minuter, en live inspelning från 76 tror jag det är, lyssna!

Just nu längtar jag till Östersund, ska bli nice att åka bort från Stockholm i vinter och dra till my love Joakim där, supa till, åka snöskoter och vara allmänt dumma <3 Massor med minusgrader och snö, kan det bli mer underbart? Förra vintern jag var där var awesome, vi var awesome.

Har börjat funderar på att eventuellt fixa plåtar till In Flames nästa fredag, men det kan bli dyrt, hmm får se.

Lirade nyss lite gitarr, var trevligt, drog lite sköna riff!





Snabb update.

Tjena osv ... Fredag hade vi alltså och det var ju rätt nice, började klockan 13:10 i skolan fast hade för ont i min kropp för att gå till skolan, så jag sov till halv 4 eller så, hur som helst. Satt hemma och slappade tills klockan 18 då jag kom på att jag var tvungen att rycka in och jobba på ett mellanstadiedisco eftersom de var undermannade där. Jag känner ju de som jobbar så de hade bett mig att hjälpa till, så jag gjorde det!

Kommer dit iallafall och inom kort så är det 110 barn i lokalen och 4 som jobbar, det blev hur stressigt som helst, är helt jävla slut alltså, men det som är viktigt är att vi lyckades hålla styr på allt i lokalen och det blev lyckat, alla var nöjda.

Lördag skulle jag och massa folk egentligen dra iväg och lira Paintball mot varandra, skulle blivit riktigt roligt alltså, men efter efterkänning och pga sjukdom har jag valt att inte följa med, tror inte jag kommer orka springa runt i skogen i 2 timmar och lira paintball, blir ju helt slut av att gå längre sträckor för min kropp är så sliten efter sjukdomen, plus att mina revben fortfarande jävlas med mig på hög nivå så att jag har helt enkelt för ont också, synd det.

Vad gjorde jag för dumt för att förtjäna det?

Funderar även på att byta mickar på min gitarr, känner att mina Humbuckers inte håller riktigt för heavy metal osv, men ska börja med att justera mina nuvarande och se om jag kan få lite bra inställningar så jag får bra feedback på samtliga stränger, kan t.ex inte spela Black Sabbath - N.I.B eftersom i introt finns det en HO/PO del där "low E" ger förmycket feedback och överröstar A strängen totalt.. Om ni har tips på bra metal mickar, säg till mig direkt! Hitills har en polare tipsat om Seymour Duncan Phat Cats.

Blir nog till att sova snart, som sagt är jag helt slut, fy fan.



Ska man sätta in en EMG'81a ? Och en EMG'85a ?

Vi hörs!


Tids nog..

Godkväll gott folk, Hampus här igen. Jag skall göra som Linn bad mig att göra, ta över hennes blogg, men bara temporärt! Det är henens blogg ( Barn ) den behöver henne, inte mig, hur som helst.

Jag vill nu hylla Mark Knopfler ! En helt otrolig musiker och en av de bästa gitarr spelande personerna på denna jord, jag bara måste hylla honom, sen vet jag att Maria gillar honom så hon gillar nog detta inlägg!

Mark Knopfler ger mig verkligen inspiration till att fortsätta spela gitarr, vill verkligen låtar som Sultans of Swing och What it is. Om ni inte hört de låtarna så rekommenderar jag de stark, hur bra som helst! Måste leta fram min mammas gamla LP skivor, hon har Dire Straits LP's, ska sätta upp de på rummet.

Här sitter jag och kollar på min Epiphone Les Paul Standard Honeyburst och suktar efter en fingerfärdighet som klarar av hans låtar.


A guitar god.

Mark Knopfler i sina unga dagar, vacker strata.

Draft: Dec. 3, 2009

Taack Hampus! 
Jag lovar att svänga förbi internetcafét nån gång ibland, så håll dig i kragen unge man..
Nejmen ärligt talat. Tanken var att flytta till spanien för att börja jobba och skapa en vardag där, men just nu känns som att det får bli någon månads semester bara. Det finns alltför många underbara människor här hemma som man inte vill mista.. Dom är mitt liv.

Lite blogg kanske?
Mina senaste dagar har i stort sett gått åt till att krama och ta farväl av vänner, blev mer känslosamt från vissa håll än väntat och det gör mig rörd.. Sen kom en viss person från alldeles för långt borta på besök för att säga hejdå ordentligt, och det enda jag har kvar här är ett halsband och världens finaste låt. Gosh, jag tror en bit av mig kommer dö när planet lyfter. Och inte vakna upp förän jag kommer hem igen.

Hampus får vara superbloggare sålänge, och det tackar vi för. Jag slår vad om att han kommer utklassa mig.

Slutligen låtsas vi att jag vinkar hejdå på bilden.

Take care <3


Lycka Till !

Det hela började med en 2 veckors flytt men nu skall hon till Spanien. Vi önskar Linn lycka till på hennes resa till detta främmande land! Så jag får väl helt enkelt göra som hon bad mig, ta över bloggen, men den ska du minsan ta tillbaka när du har internet och så igen!



Torsdag:

En dag innan fredag nu alltså, fast helgen kommer nog suga hur som helst, är inte frisk nog för att besöka krogen ännu skulle jag tro, kanske ska jobba imorgon, men det är en annan femma. Gick upp för 30 min sen och duschade, ramlade nästan, men jag överlevde. Nu kör vi lite Dire Straits sisådär på morgonen och njuter lite grann, finns inte så mycket mer intresant att göra.

Snart måste man hoppa på tuben, sätta sig och läsa i Slash bok och åka till skolan, inga lektioner idag men massor med föreläsningar eller så, inte riktigt säker, men jag får se när jag kommer dit.

Svin Influensan:

Snart är jag frisk tror jag, hostan ligger kvar och irriterar mig men det går att leva med helt enkelt! Tippar på 1-2 veckor innan jag blir fullt frisk igen och kan tjocka till mig på julbord eftersom jag tappat så mycket vikt.

Övrigt:

Saknar en viss person som förblir hemlig.



HAHA! Vad jag ser ut som en stekare, men är egentligen Metal, fin kombo.






RSS 2.0